DefiSign 100 innendørs veggskap

DefiSign 100 hjertestarterskap er både solid og holdbart på tross av sin lave vekt. Svært praktisk, da skapet kan festes til hver innevegg. Den robuste rammen av skapet er fremstilt av ABS og det fleksible lokket er laget av polykarbonat. Dette er typiske materiale fra bilindustrien (bl.a. frontlykter) og tåler ekstremt mye for sin vekt.

DefiSign 100 skapet har en oppsiktsvekkende alarm når skapet åpnes og LED-lys for belysning i mørket om kvelden og natten.

Kort sagt, et solid hjertestarterskap med alarm, som kan plasseres hvor som helst innendørs!

Den optimale lagringsplassen

Sørg for at alle vet hvor hjertestarteren befinner seg, den bør plasseres på et sentralt punkt i din bedrift eller organisasjon. Skapet er lett å feste på veggen ved hjelp av tre skruer.
Når de medfølgende batteriene er installert, vil alarmen og varsellyset være aktiv. Dette kan kontrolleres ved hjelp av den visuelle alarmen/LED-lyset; dette bør blinke rødt.
Når hjertestarteren er plassert, kan tilgangen til hjertestarteren beskyttes av polstrede forseglinger.

Mange funksjoner

DefiSign hjertestarterskap 100 har en lydalarm(105db) som aktiveres når dekslet åpnes. Dette er med på å forebygge tyveri, samtidig som det er nyttig for å varsle omgivelsene i en nødsituasjon.
I tillegg er skapet utstyrt med en lyssensor gir LED-belysning om natten. Når det er for lite dagslys, vil LED-lys med sensor sørge for lys i mørket (kvelden/natten).
Vær oppmerksom på at DefiSign skapet ikke har varme- eller ventilasjonsmuligheter, og er derfor ikke egnet for lagring utendørs.

Mål

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Vekt = 3,5 kg

Garanti

DefiSign Hjertestarterskap 100 leveres med 2 års fabrikksgaranti.

What is included?

  • DefiSign 100 AED Wall Cabinet
  • D-type battery
  • Handle