DefiSign Life AED

Spesielt utviklet for lekfolk

DefiSign Life Hjertestarter gir tydelige norske talemeldinger og instruksjoner og er svært brukervennlig. Konstruert med komponenter av høy kvalitet for pålitelighet. Med hele 10 års garantitid.

Garantitid på hele 10 år!

Vår hjertestarter er konstruert med materialer av høy kvalitet. Derfor kan vi tryggt tilby en garantitid på hele 10 år. Unikt i hjertestarter markedet.

Fra den anerkjente produsenten Schiller Medical

Vår hjertestarter er produsert av Schiller Medical fra Sveits; En ledende aktør i den medisinske verden. Dette gjenspeiles i svært høy kvalitet på hjertestarteren.

Lett å bruke

Så snart DefiSign åpnes, er den klar til bruk. Elektrodene er allerede koblet til enheten (forhåndstilkoblet). Sparer verdifulle sekunder.

Lang holdbarhet på elektroder og batteri

Elektrodene har en levetid på 2,5 år. Batteriene varer i 6 år. Hjertestarteren varsler deg automatisk når elektrodene eller batteriet må byttes ut.

Høy støv- og vannmotstand

På grunn av sin høye støv og vannmotstand, kan DefiSign Life Hjertestarter henges både innendørs og utendørs; i et kjøkken, i skog og mark, svømmebasseng, kontor eller industrimiljø. DefiSign Life Hjertestarter passer overalt.

Flerspråklig

Leveres standard med 3 språk. Diverse kombinasjoner er mulige.

Leveres klar til bruk

Så snart dekselet er åpnet, er enheten klar til bruk. Elektrodene er allerede koblet til enheten (forhåndstilkoblet). Hjertestarteren starter umiddelbart med stemmeinstruksjoner.

Dyrebare sekunder spares

Elektrodene er synlige ved første blikk og er forhåndstilkoblet til hjertestarteren. Elektrodene kan festes direkte på pasientens bryst, hvoretter hjertestarteren fortsetter direkte med gjenoppliving.

Fra baby til voksen

For barn / barn (opptil 25 kg) må spesielle barnelektroder brukes, som kan lagres på baksiden av hjertestarteren. Ved hjelp av disse elektrodene justeres energinivået av sjokket, slik at det tilpasses barnets kropp. Dette gjør at DefiSign Life hjertestarter kan brukes til enhver pasientgruppe; Fra baby til voksen.

DefiSign Life AED

Spesielt designet for alle