DefiSign 210 utendørs veggskap med lås

I vårt DefiSign sortiment finnes også et utendørs veggskap med lås tilgjengelig; DefiSign 210 veggskap til hjertestarter.
Dette robuste skapet kombinerer holdbarhet med lav vekt. Med sin smarte utforming kan veggskapet monteres på hvilket som helst vegg. Veggskapet består av to atskilte deler: dekselet er laget av polykarbonat og ABS er brukt i selve skapet. Veggskapet leveres med transformator som gir strøm til den innmonterte 24 volts varmeviften.

DefiSign 210 veggskap har også en temperaturregulator som holder temperaturen konstant både vinter og sommer, lydalarm og belysning for dag og natt.
Dette skapet er utstyrt med en PIN-lås. Vi anbefaler at du velger et skap uten lås, en hjertestarter må være tilgjengelig 24/7.
Hvert sekund teller ved en gjenopplivning og her vil en lås forsinke prosessen. Vi anbefaler derfor DefiSign 200 veggskap.

Beste plassering

Selvom DefiSign 210 utendørs veggskap har et godt ventilasjonssystem, er det likevel viktig å montere skapet på et skyggefullt sted. Ventilasjonssystemet sørger for en viss senkning av høye temperaturer, men virker ikke som et kjøleelement.
Batterikapasiteten kan forkortes dersom skapet henges direkte i solen.
Det et også en økt risiko for at gelen på elektrodene tørkes ut og som igjen kan følge til feil analyse av hjerterytmen ved gjenopplivning.

På grunn av ventilasjonssystemet må veggskapet koblet til elektrisitet. Vi anbefaler at tilkoblingen av skapet blir gjort av en sertifisert elektriker.

Utallige funksjoner

• Lås med PIN-lås
•Høyd og tydelig lydalarm(95dB) som går av når skapet åpnes
• Integrert LED-belysning med sensorer slik at hjertestarteren alltid er synlig.
• Automatiskt ventilasjon mekanisme, både for afkølning og oppvarming

Mål

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Vekt = 3,5 kg

Garanti
De DefiSign 210 veggskap leveres med 2 års fabrikkgaranti.

What is included?

  • DefiSign 210 Outdoor Cabinet
  • Transformer
  • Instruction Manual

NB: Wiring and mounting hardware for the transformer are not included.